Читај ми!

Где живи чувени шкотски кувар Гордон Ремзи

Гордон Ремзи, чувени шкотски кувар, кулинарски критичар, писац и власник многобројних ресторана који су 15 пута награђивани Мишленовим звездицама, живи на два континента и поседује неколико луксузних некретнина.

Своју популарност Гордон Ремзи је стекао као домаћин и водитељ кулинарских ТВ емисија Паклена кухиња и Кухињске ноћне море, и један је од најпознатијих становника Корнвола, а његов портфолио некретнина укључује куће на два различита континента. Пре неколико година, поседовао је три куће у Корнволу – укључујући две само неколико километара удаљене једна од друге.

Процењује се да куће коштају укупно 11 милиона фунти, док се верује да је нето вредност звезде Паклене кухиње 157 милиона фунти. Од почетка пандемије ковида, Ремзи је већину времена проводио на свом имању у Року, Корнвол, које има задивљујући базен и поглед на ушће реке Камел.

Ремзијева кућа у Лондону налази се у Вандсворту, на југу главног града Велике Британије. Има огромну кухињу, која је приказана у емисији Си-Би-Би-Сија Матилда и Ремзијева банда, у којој је најмлађа ћерка Ремзијевих испробавала рецепте, и велику башту. Вредност ове куће је око седам милиона фунти.

Прошле године, Ремзи је добио дозволу од градске службе да четири спаваће собе на првом спрату објекта претвори у једну огромну главну спаваћу собу са два купатила и гардеробом.

Ремзи је своју кућу на Бел Еру купио 2012. године. Причало се да га је кућа, која има невероватан поглед, коштала 6,75 милиона долара. Вила је потпуно бела са тамним жалузинама и вратима. Има велики ходник, неколико купатила, укључујући мермерну каду и теретану.

Поред некретнина, Гордон Ремзи поседује неколико изузетно скупих аутомобила, колекцију скупих сатова и неколико ресторана широм света.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 12. август 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару