Читај ми!

Бритни Спирс објавом на друштвеним мрежама успела да збуни и најватреније обожаваоце

Бритни Спирс је оставила своје обожаваоце у чуду пошто је поделила још једну голишаву фотографију на друштвеним мрежама, коју је пратио веома интригантан текст.

Четрдесетогодишња поп звезда у последњих годину дана доживела је низ великих животних промена, укључујући удају за партнера Сема Асгарија, успешну борбу за слободу после старатељства дужег од 13 година и спонтаног побачаја који је имала.

Усред свих тих бурних догађаја, Бритни Спирс је на друштвеним мрежама објављивала – а касније и брисала – фотографије на којима се види у различитим стањима разодевености.

Певачица је наставила тај тренд и у објави на Твитеру поделила је фотографију на којој лежи на кревету потпуно гола покривајући руком груди.

Мада ова фотографија вероватно није била велико изненађење за обожаваоце Бритни Спирс, текст који је пратио фотографију био је много живописнији него све што је написала до сада.

„Имам премијеру филма ове недеље. ЗАКОНОДАВНИ АКТ МОЈЕ П****"!!!“, написала је певачица.

За мање од седам сати ова објава је прикупила више од 180.000 реакција. Међу коментарима се нашао велики број охрабрујућих и позитивних утисака, али је било и оних који су довели у питање овакав текст.

Још у марту, Бритни Спирс је покушала да објасни своје голишаве фотографије док је са Асгаријем била на одмору у Француској Полинезији уочи његовог 28. рођендана.

У објави на Инстаграму је тада написала: „У реду, народе... показујем своје тело у Француској Полинезији као бунтовница и слободна ЖЕНА!!!“

У јануару, бројни обожаваоци су стали у одбрану Бритни Спирс због обнажених фотографија које је објављивала на Инстаграму, и многи су сматрали да је то њен начин да прослави ослобођење од контроверзног туторства које је имао њен отац скоро 14 година.

Прошлог лета – неколико недеља након сведочења на суду, у коме је говорила о својим искуствима под очевим туторством – звезда је такође објавила слике на којима позира полугола.

У августу прошле године, објаснила је своје разлоге зашто дели тако интимне фотографије на друштвеним мрежама, и својим обожаваоцима рекла: „Кладим се да се питате зашто бих изложила своје тело САДА... па то је зато што сам дошла на овај свет гола и искрено се осећам као да је неки терет био на мојим раменима и то ме је натерало да себе тако гледам!!! ...“.

„Ја сам жена ... прелепа ... осетљива жена која треба да види себе у свом најчистијем облику!!! Не ... нећу да се сликам у топлесу до краја живота јер би то било досадно, али сигурно помаже када треба да будете просветљени!!!“

среда, 14. август 2024.
39° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару