Читај ми!

Дејвид Бекам стрпљиво чекао у реду десет сати да би одао почаст покојној краљици

Бивши капитен енглеске фудбалске репрезентације, Дејвид Бекам, стрпљиво је стајао у огромном реду испред Вестминстерске палате у којој се налази ковчег краљице Елезабете Друге, како би јој одали почаст и опростили се од најдуговечније британске владарке.

Бивши везни играч Манчестер јунајтеда и Реал Мадрида, данас сувласник америчког фудбалског тима Интер Мајами, четрдесетседмогодишњи Дејвид Бекам, успео је да стигне до краљициног ковчега после скоро десет сати проведених у реду испред Вестминстерске палате.

Прилазећи ковчегу, емотивно је реаговао, а у директном преносу је забележено како дискретно брше сузе.

Стигавши до ковчега, наклонио се на неколико секунди, а затим направио простор другим људима који су чекали иза њега.

„Тешко је то објаснити. Знате, то је веома, веома емотивна ситуација. Tишина... тај осећај у дворани је веома тешко објаснити“, рекао је Бекам медијима.

Наиме, славни фудбалер је стао у ред, како је рекао, око 2 сата после поноћи, мислећи да ће тако мање чекати.

Између осталог, рекао је и да су га љубави према краљевској породици научили бака и деда, и да ће заувек бити захвалан што је имао прилику да је сретне.

„Они су ме васпитали да будем велики ројалиста и обожавалац краљевске породице. Имао сам ту срећу да сам, неколико пута у животу, могао да будем у близини Њеног Величанства. Сви смо смо могли да се уверимо колико је била посебна и какво наслијеђе оставља иза себе... Ово је тужан дан, али је и дан да се присетимо свега што је оставила за собом. Мислим да ће требати пуно времена да се помиримо с њеним одласком“, поручио је Бекам.

Његов гест изазвао је читаву лавину похвала на друштвеним мрежама што се тако „ненаметљиво“ придружио обичним људима како би се опростио од краљице, за разлику од неких других славних личности које су своју популарност искористиле да уђу преко реда.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 15. август 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару