Читај ми!

Спорти Спајс тврди да је била сексуално напаствована уочи првог наступа групе

Мелани Чизолм, позната и као Спорти Спајс, говорила је у једном подкасту о инциденту у којем је сексуално напао масер ноћ пре дебитантског наступа групе "Spice Girls".

Гостујући у британском подкасту How to Fail (Како пропасти), Мелани Чизолм представила је мемоаре Who I Am (Ко сам ја). Током епизоде, међутим, говорила је о инциденту, за који каже да се догодио у хотелу у Истанбулу.

Рекла је водитељки Елизабет Деј да се због тог искуства осећала „рањивом и напаствованом“.

„Оно што ми се десило, на неки начин сам одмах закопала, јер је требало да се фокусирам на друге ствари“, испричала је Спорти Спајс додајући да су је недеље проба и припрема за концерте групе "Spice Girls" натерале да се фокусира на наступе, а не на напад.

„Све је водило ка врхунцу онога што сам целог живота желела да радим. Нисам хтела да правим пометњу, али такође нисам имала времена да се бавим тиме“, објаснила је певачица.

Мел Си је напад описала као „благ“ у спектру сексуалних напствовања и истакла да је, иако у почетку није намеравала да помене напад у својим мемоарима, одлучила да пише о њему након што га се присетила у сну.

„Мислим да ми је заиста важно да то кажем и да се коначно позабавим тиме и обрадим ментално тај догађај. Стравичне ствари се стално дешавају, а ова ситуација није била тако ужасна као што је могла да буде“, оценила је Мелани напомињући да је то што је била у окружењу у којем се скидаш пред другим професионалцима додатно повећала њену каснију збуњеност око инцидента.

У годинама након распада групе, Чизолмова је била отворена о стварима са којима се суочавала док је била део "Spice Girls".

Говорећи за Гардијан 2020. године, открила је да се борила са поремећајем у исхрани и патила од депресије на врхунцу своје славе. Прошле године, тужила је медијску кућу "News Group Newspapers" Руперта Мердока, наводећи да је била жртва хаковања телефона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 15. август 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару