Читај ми!

Елтон Џон на концерту одао почаст краљици Елизабети

На концерту у Канади, британски кантаутор Елтон Џон одао је почаст преминулој Елизабети Другој. Након што је са публиком поделио колико га је погодила смрт краљице, Џон јој је посветио извођење песме "Don't Let the Sun Go Down on Me".

Када је Елтон Џон сазнао за смрт краљице Елизабете Друге, олучио је да јој посвети извођење песме Don't Let the Sun Go Down on Me на наступу у Канади.

„Било је инспиративно бити у њеном присуству. Водила је земљу кроз неке од наших највећих и најмрачнијих тренутака са грациозношћу, пристојношћу и искреном, брижном топлином. Имам 75 година. Она је са мном цео живот и веома сам тужан што више неће бити ту“, рекао је Џон публици у Роџерс центру у Торонту, преноси Билборд.

Британски кантаутор истакао је да је краљица напорно радила и да је заслужила мир и да се одмори.

„Шаљем своју љубав њеној породици и њеним најмилијима. Недостајаће, али њен дух живи и ми вечерас славимо њен живот музиком“, рекао је познати певач.

Сер Елтон Џон усред је турнеје која носи назив Farewell Yellow Brick Road. О томе колико га је погодила вест о смрти краљице Елизабете Друге писао је на Инстаграму.

Ово није био први пут да је Елтон Џон посветио музички наступ преминулом члану британске краљевске породице.

На сахрани своје драге пријатељице принцезе Дајане, 1997. године, извео је нумеру Candle in the Wind.

Елтон Џон први је отворени геј музичар коме је краљица Елизабета доделила титулу сера. Та част припала му је 1998. године када је на тај начин препознат и награђен његов филантропски и уметнички рад. Током година срео се са неколико чланова краљевске породице.

Краљица Елизабета умрла је у четвртак у летњој резиденцији Балморал у Шкотској. Имала је 96 година.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 15. август 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару