Читај ми!

Вил Смит о свом размишљању да „убије“ оца и „освети“ мајку

Прича о глумцу Вилу Смиту је компликованија него што је многима познато. Познати глумац планира да 9. новембра 2021. године објави своје мемоаре у којима износи породичне тајне, као и трауматични инцидент из детињства, у који је умешан и његов покојни отац.

Познати холивудки глумац више пута изненадио је јавност објавама о свом детињству. Између осталог, написао је да размишља да убије оца због насиља у породици.

„Када сам имао девет година, видео сам како је отац ударио моју мајку тако јако да се срушила на под. Пљунула је крв. Тај тренутак који се догодио у спаваћој соби одредио је моју будућност“, написао је глумац у једној од својих објава.

Та траума утицала је на живот и каријеру глумца.

„Све што сам урадио од тада, укључујући и освајање бројних награда, био је суптилан начин да се извиним мајци што тог дана ништа нисам урадио. Изневерио сам је, нисам успео да му се супротставим“, истакао је глумац.

Вилови родитељи Вилијам Керол Смит Старији и Керолајн Брајт почеле су да живе одвојено док је глумац био тинејџер, а развели су се 2000.године. Вил је једном приликом испричао да се бес из детињства сакупљао у њему, тињао годинама, иако је касније бринуо о свом болесном оцу који је имао рак. 

„Једне ноћи сам га возио у инвалидским колицима од спаваће собе до купатила. Прошли смо поред врха степеница и осетио сам потребу да га гурнем. Као дете увек сам себи говорио да ћу осветити мајку и убити га. Био сам довољно велик и јак и престао сам да будем кукавица“, рекао је Вил Смит.

„Ја сам Вил Смит. Нико никада не би веровао да сам намерно убио оца. Ја сам један од најбољих глумаца на свету. Мој позив хитне помоћи би био на нивоу Оскара“, рекао је глумац објашњавајући своје црне мисли. 

Међутим, успео је да одагна ту помисао и помогне оцу да дође до купатила.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару