Читај ми!

Најмлађи син Мајкл Џексона, Биџи Џексон, поново привукао пажњу јавности

Најмлађи син Мајкла Џексона више није дете. Деветнаестогодишњи Биџи, раније познат као Бланкет, појавио се у ретком ТВ интервјуу више од 12 година након изненадне смрти оца.

Бланкет „Биџи“ Џексон се прославио још док је био у пеленама када га је његов отац неопрезно показао папарацима преко ограде балкона. Данас овај младић углавном живи далеко од очију јавности и врло ретко се појављује у медијима.

Ипак, Биџи се појавио у емисији Good Morning Britain и говорио о оцу док је шетао кроз просторију испуњену култним костимима краља попа и фотографијама са његових наступа.

„Овде стварно има много кул ствари“, рекао је Биџи, чија су старији брат и сестра Принс Џексон и Парис Џексон. „Ова кућа и овај студио су пуни успомена. То је оно чиме се он бавио и то је нешто што свако од нас жели да уради... Да направи ствари у којима људи, надамо се, уживају, али и нешто што ће оплеменити њихове животе“.

Такође, у интервјуу је говорио и о својој посвећености решавању проблема климатских промена.

„Мислим да је важно да сви што више знамо о томе. Пред нама је доста посла, али наша генерација зна колико је то важно“, додао је најмлађи син Мајкл Џексона.

Претходне недеље у истој емисији је гостовао и Бигијев старији брат, Принс Џексон, који је отворено говорио о свом односу са братом и сестром. Открио је како му је отац увек говорио да, пошто је најстарији, мора да брине о сестри и брату и да им буде пример.

„Када смо били мали, отац би ми рекао: 'Могло се догодити да немамо ништа, али осврни се по овој соби, твој брат, твоја сестра и ја, то је све што ћеш икада имати'“, рекао је 24-годишњи Принс у британском јутарњем програму.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 20. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару