Читај ми!

Марију враћена бурма и патике

Британски тенисер Енди Мари добио је назад венчани прстен и патике, који су му волшебно нестали после тренинга пре првог меча на Мастерсу у Индијан Велсу.

Некада први тенисер света, Енди Мари, припрема се за учешће на Мастерсу у Индијан Велсу, а после тренинга је оставио патике, на чијим пертлама је био причвршћен венчани прстен, да се осуше. Међутим наредног јутра су нетрагом нестале.

Мари је тек када га је физиотерапеут упитао где му је бурма, схватио да ју је оставио везану за патике. 

У видео-снимку на Инстаграму објављеном касно у четвртак, који је на свом налогу на Твитеру поделио и АТП Тур, Мари је рекао: „Само желим да пошаљем кратку поруку у којој захваљујем на свим порукама, а такође и свима што су поделили причу о патикама и бурми“.

„Морао сам данас да обавим неколико позива и попричам са обезбеђењем у хотелу и све остало“, додао је познати тенисер.

„И да поделим новости са свима“, рекао је дижући патику.

„Нећете веровати, још увек ужасно смрде, али патике су враћене и бурма је ту! Опет сам у добрим односима са супругом. Идемо!“, поручио је Мари својим пратиоцима.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи