Читај ми!

Адел у пуном сјају у новембарском издању Вога

На насловној страници новембарског Вога, после медијске тишине од пет година, појавила се Адел. У жутој хаљини је позирала за британско издање часописа, а у зеленој за америчко. Како наводе поједини медији, ово је први пут да се нека позната личност нађе на насловној страни оба издања.

Тренутна дефиниција жене коју представља новембарско издање часописа Вог је самохрана мајка која нема ништа против да попије пиће или два и без размишљања ће на неком важном догађају заменити ципеле са високом штиклом за балетанке. А јако лепо пева. Једном речју, Адел.

После медијске тишине од 2016. године, жена која је готово сваки раскид везе поткрепила одговарајућом музичком нумером, почев од њеног другог албума 21 из 2011. године, појавила се на британском и америчком издању часописа Вог са две различите фотографије и интервјуа у којима промовише свој предстојећи албум 30.

Неколико ствари које ће читаоци моћи да сазнају о томе како се променила добитница 15 Гремија, укључујући њен драматичан губитак килограма.

Губитак килограма

Прва тема на коју се Адел осврнула у интервјуу је губитак килограма. Певачица наглашава да је губитак 45,4 килограма био више резултат вежбања, него рестриктивне исхране.

Подсрек јој се било суочавање са емоционалним пртљагом после раскида двогодишњег брака са извршним директором хуманитарне организације Симоном Конецким, оцем њиховог осмогодишњег сина Ангела.

„Мислила сам: Ако могу да учиним своје тело физички јаким, и то могу да осетим и видим, можда ћу једног дана моћи да учиним своје емоције и ум јачим“, рекла је Адел новинарки америчког Вога, Еби Агвајер.

Такође, никога не би требало да се тиче како је ослабила

„Људи су шокирани јер нисам делила своје 'путовање' са целим светом. Навикли су на то да људи све документују на Инстаграму, а већина људи који су медијски експонирани имају проблем и са промовисањем врсте дијете коју практикују. Уосталом, нисам хтела да делим. Урадила сам то због себе, а не због других“, навела је Адел новинарки Жил Хејтерли за британски Вог.

Аделе је такође доследно демантовала све оне који су тврдили да раде са њом на скидању килограма, почев од нутрициониста до личних тренера.

Ниски ударци других жена због губитка тежине

Адел признаје да је била свесна како је њена некадашња тежина уливала самопоуздање многим женама и да јој је јасно зашто је њена промена изгледа изазвала толико реакција, али није очекивала толико отровних директних напада.

„Разумем зашто су се поједине жене осетиле повређено. Визуелно, ја сам представљла много жена. Али ја сам и даље иста особа“, рекла је за амерички Вог.

„Друге жене су водиле најбруталније разговоре о мом телу. Била сам јако разочарана тиме. То је повредило моја осећања“.

Још увек воли да попије понеко пиће

Да Адел није рекла не алкохолу сазнали су читаоци и британског и америчког издања Вога, једино што је за британско издање предност дала мартинију.

Нова веза је стварна

Од када се са спортским агентом Ричардом Полом појавила на кошаркашкој утакмици НБА лиге у Фениксу у Аризони, људи су исправно претпоставили да је Адел поново пронашла љубав.

Пол се чак појавио на интервјуу за британски Вог у Лос Анђелесу, доказујући да нема никаквих проблема због пажње коју она привлачи. С обизром да заступа Леброна Џејмса, сигурно му није проблем да се носи са популарношћу.

Нови албум је стваран

Прва нумера са новог албума 30 зове се Easi On Me и биће објављена 15. октобра. Након што је написала ову песму, Адел је одложила оловку на шест месеци осећајући да је „све рекла“, пише британски Вог.

Наводно, 30 није албум посвећен раскиду, већ начин да са сином разговара о разводу. Последњу нумеру на албуму описује као саундтрек за крај филмског класика Доручак код Тифанија. Зато слушаоци за сваки случај да припреме марамице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи