Читај ми!

Нада Топчагић специјално изненађење на Ибрахимовићевој прослави

У ритму песме „Јутро је“ Златан Ибрахимовић славио је и 40. рођендан. Овог пута, ипак, музика није допирала са носача звука већ је на рођенданској забави у Милану певала Нада Топчагић.

Нападач „Милана“ ушао је полако у хол хотела у којем је организована прослава његовог четрдесетог рођендана и, по свему судећи, није знао да ће Нада Топчагић бити ту.

Наравно, позната српска естрадна уметница певала је песму Јутро је, а слављенику Златану Ибрахимовићу честитала је рођендан још током уводних тактова. 

Шведски спортиста више пута је показивао колико воли ову Надину песму, а чак је и на бину музичког фестивала у Санрему изашао уз ту мелодију

До јавности није доспело какве поклоне је Ибрахимовић добио за јубиларни рођендан, али се фудбалер на мрежама похвалио оним шта је сам себи поклонио.

У питању је "Ferrari SF90 Stradale". Боју можете да погодите сами.

"SF90 Stradale" први је плагин хибридни „ферари“. Има чак четири мотора од којих су три на електрични погон.

Ово није први пут да Ибра за рођендан бира супераутомобиле. Прошле године купио је специјално дизајнирани „Поршеов“ модел "911 Targa 4S", а пре две године, када је напунио 38 година, частио се моделом "Ferrari Monza SP2".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи