Читај ми!

Принцеза Шарлен од Монака изашла из болнице

После лечења због инфекције уха, грла и носа, принцеза Шарлен од Монака напустила је болницу.

Портпаролка Кнежевске палате, саопштила је да је принцеза Шарлен од Монака напустила болницу у Јужној Африци након лечења инфекције уха, носа и грла.

Принцеза је примљена у болницу у среду после несвестице због компликација узрокованих овим стањем, што међутим није био разлог за забринутост, наводи се у саопштењу Палате.

Принцеза, која је пливала за Јужну Африку на Олимпијским играма 2000, удала се 2011. за владара Монака, принца Алберта, на раскошној церемонији у кнежевини, познатој као омиљеној дестинацији богаташа, по трци аутомобила и чувеном Казину из 19. века.

Рођена је као Шарлен Витсток у Булавају, у Родезији (данас Зимбабвеу), али се већ у раном детињству преселила с породицом у Јужноафричку Републику.

У јавности је позната и као „тужна принцеза", јер јој је тешко измамити осмех, чак и за службена фотографисања. Снимљена је уплакана чак и на сопственом венчању, у јулу 2011. године.

Неки медији су спекулисали да је пар дана уочи церемоније покушала да побегне, када је сазнала за треће ванбрачно дете свог будућег супруга и да ју је полиција зауставила на аеродрому у Ници, одузела јој пасош и вратила је у Монте Карло. Шарлен је те наводе демантовала као гнусне лажи.  

Принц је син покојног принца Ренијеа Трећег, и глумице Грејс Кели, која је одустала од холивудске каријере да би постала принцеза. Умрла је након саобраћајне несреће 1982. године.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи