Читај ми!

Ређају се извињења Бритни Спирс, огласила се и Моника Левински

Моника Левински осудила је начин на који је у јавности третирана Бритни Спирс. У јеку покрета #MeToo, каже да је Бритни била у праву, а да је она сама – направила грешку.

Моника Левински рекла је да јој је драго што су се познате личности извиниле Бритни Спирс, чак и ако су извињења „одавно закаснила".

Документарни филм Њујорк тајмса Framing Britney Spears, објављен у фебруару ове године, изазвао је широку дебату о томе како су медији, Бритнини бивши емотивни партнери и обожаваоци третирали принцезу попа.

Дешавања у вези са старатељством над певачицом, њеним оцем Џејмијем Спирсом и управљањем финансијама поново су покренула покрет #FreeBritneySpears.

Комичарка Сара Силверман, певачица и њен бивши младић Џастин Тимберлејк, као и славни блогер Перез Хилтон су међу познатим личностима које су се јавно извиниле власници хитова Oops I Did It Again и Toxic.

Одговарајући на питање о сличностима између начина на који су Левински и Спирсова годинама биле јавно изложене јавном подсмеху, Левински је рекла: „Погрешила сам. Бритни није. Било је и других младих жена којима се ово догодило, и то је огромна колатерална штета".

Левински је, упућујући извињења Спирсовој, додала да „није изненађујуће што се ово објективизирање жена догађа уз раст покрета #MeToo".

„Они су испреплетани на начин који има смисла, додала је. Она је, међутим, признала да раније није имала перспективу да препозна да су и друге жене омаловажаване и осрамоћене у утицајним медијима.

Последње остварење режисера Рајана Марфија Америчка прича о криминалу скреће пажњу на аферу Монике Левински са председником Билом Клинтоном 90-их, што је на крају довело до његовог опозива 1998. године.

Левински се придружила као продуцент серије након што су јој аутори обећали да ће догађаји бити приказани из угла жена укључених у скандал.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи