Читај ми!

Који је тајни рецепт Ким Џонг Уна за брзо мршављење

Ким Џонг Ун изгледа мршавије него икад пре. На најновијим фотографијама примећује се да му одећа благо виси, и да му се, услед губитка килограма, кожа опустила.

Севернокорејски лидер појавио се на државној телевизији шетајући окружен стотинама школске деце.

Девојчице су плакале, а дечаци одушевљено аплаудирали док је Ким махао и осмехивао се током прославе Дана младости у Пјонгјангу.

Ким Џонг Ун (37) је носио белу јакну у којој се јасно видело колико је смршао. Некада му је одећа била буквално прилепљена уз тело, а сада му стоји „мало слободније".

Нагађања о Кимовом здрављу приморала су владу да забрани коментарисања о његовој тежини након што су се фотографије, које су се појавиле раније ове године, показале драматичну промену. Грађанима је саопштено преко државних медија да је „владар здрав и да само мање једе, јер је свестан несташице хране која влада".

Међутим, појавиле су се информације да је Ким можда поставио хируршки прстен око желуца како би смршао, док неки сматрају да је узрок смањењу килограма – коронавирус.

Државна телевизија је објавила снимке разговора са грађанима у којима изјављују како „им се срце ломи" због мршавости лидера.

Северна Кореја се бори са несташицама хране, пошто је пољопривредни сектор у кризи.

Иначе, здравље лидера Северне Кореје дуго се и пажљиво прати на међународном плану јер би његова изненадна смрт покренула питање стабилности.

Познат као љубитељ цигарета и алкохолних пића, Ким је и гојазан, а чини се да му се тежина последњих година стално повећавала.

Ипак, на фотографијама из јуна, а и касније ове године, примећује се да Ким има мање килограма.

Његов приватни живот је, иначе, табу тема и нпр. никада није званично потврђено колико Ким има деце.

„Највероватнији разлог због којег се прича о тежини вође, према мом мишљењу, био би повезан са текућим мерама повезаним са ковидом 19. Без обзира на разлоге за Кимово брзо мршављење, чини се да постоји пропаганда која у обзир узима чињеницу да, ето, чак и лидер Северне Кореје трпи исте несташице хране као и сви у земљи", рекао је Чед О’Керол, извршни директор Корејске групе за ризике, организације са седиштем у Сеулу.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи