Читај ми!

Меган Маркл и Кејт Мидлтон заједно у Нетфликсовом пројекту

Спекулише се да је војвоткиња од Сасекса контактирала с Кејт Мидлтон како би разговарале о узбудљивом заједничком подухвату заснованом на Кејтином добротворном раду од када се придружила краљевској породици.

Меган и Кејт у последње време су у контакту „много више", а супруга принца Харија једва чека сарадњу са „Нетфликсом“, у виду пројекта који ће дати увид у живот краљевске породице.

Меган је разговарала са Кејт о сарадњи на документарном филму који ће као тему имати Кејтин добротворни рад и огроман утицај који је оставила бавећи се филантропијом, пише Мирор.

Иако своју приватност успешно чува, за Кејт се каже да је „поласкана" понудом војвоткиње од Сасекса, а наводно разматра и њену понуду о томе да јој омогући увид у свакодневне активности.

Меган и Хари потписали су вишегодишњи уговор са „Нетфликсом“ у септембру 2020.

Пар, који је ове године био предмет многих контроверзи, након што је напустио краљевске дужности, припрема збирку пројеката за стриминг страницу, укључујући документарне филмове, филмове, серије и дечје садржаје.

Раније ове године објављено је да су Меган и Хари добили понуду вредну сто милиона долара за уговор о сарадњи.

Пар је основао и  сопствену продукцију у септембру прошле године.

Само шест месеци након што су престали да буду чланови британске краљевске породице, војвода и војвоткиња од Сасекса постали су холивудски продуценти.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи