Читај ми!

Томас Маркл изводи Меган и Харија пред суд да би виђао унуке

Отац војвоткиње од Сасекса Меган, хоће да на суду од ње и принца Харија тражи право да види своје унуке, Арчија и Лилибет.

Томас Маркл ускоро ће поднети захтев калифорнијским судовима да добије право да виђа своју унучад.

Из свог дома у Росариту у Мексику, 77-годишњи отац војвоткиње од Сасекса поручио је да се нада да краљица Елизабета Друга и други чланови краљевске породице неће „казнити“ његове унуке због „лошег понашања“ његове ћерке и принца Харија.

„Арчи и Лили су мала деца. Они немају везе с политиком. Они нису део игре“, рекао је Томас додајући да су његова унучад чланови краљевске породице и да имају иста права као и други чланови те породице.

Меган је недавно говорила о затегнутим односима са својим оцем и истакла да никада не би могла да се помири с њим због монтираних фотографија и прослеђивања њеног личног писма таблоидима уочи венчања са Харијем.

Након срамног поступка Томас није дошао на венчање своје ћерке 2018. године.

„Гледам Арчија, размишљам о овом детету и искрено не могу да замислим да учиним било шта да намерно нанесем бол свом детету. Не могу то да замислим, па ми је тешко да се помирим са таквим поступком (свог оца)“, рекла је Меган гостујући у емисији Опре Винфри.

Меган је блиска са мајком, 64-годишњом Доријом Рагланд.

Унук краљице Елизабете Друге и његова супруга Меган одступили су од обавеза у краљевској породици у фебруару након што су одлучили да се повуку прошле године. Живе у Сједињеним Америчким Државама. Сина Арчија су дочекали у мају 2019. године, а Лилибет у јуну ове године.

Војвоткиња од Сасекса оптужила је краљевску породицу у интервјуу код Опре Винфри, да подстиче атмосферу расног непријатељства, толико интензивну, да се приближила самоубиству док је била трудна са својим првим дететом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи