Читај ми!

„Срце ми се слама“ – непрепознатљиви Вал Килмер новим трејлером растужио обожаваоце

Обожаваоци Вал Килмера похрлили су на друштвене мреже да пруже подршку глумцу након што је изашао трејлер за нови документарац о његовом животу.

У трејлеру за документарац Вал, звезда Врелине, Топ гана и Бетмена заувек види се како прича уз помоћ вокалног помагала.

Килмеру је 2015. године дијагностикован рак гркљана, што је глумац у почетку крио од јавности. Килмеру је урађена трахеотомија, што је утицало на његову спосбност говора, односно сада може да говори само уз помоћ вокалног апарата.

Већи део документарца чине кадрови које је Килмер сам снимао током живота, што у кући, што на снимањима. Остварење, које су режирали Лео Скот и Тинг Пу, имаће своју премијеру на Канском фестивалу.

Трејлер је изазвао снажне реакције и симпатије код Килмерових обожавалаца.

„Видео сам трејлер за твој филм и желео да ти пошаљем много љубави и добрих вибрација. Настави да делиш са нама свој глас, муку и бол. Кроз то инспиришеш друге да ураде исто“, гласи један од коментара.

Друга особа је написала: „Срце ми се слама кад видим Вала Килмера како се мучи да говори. Он је био велики Бетмен за мене. Желим му најбоље здравље“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи