Читај ми!

Како је Барбра Страјсенд пропустила прилику да постане прва јеврејска принцеза династије Виндзор  

Иако су 70-тих година прошлог века медији били препуни трачевa о њиховој романси, дуго пријатељство британског престолонаследника принца Чарлса и америчке глумице и певачице Барбре Страјсенд никада није крунисано званичном везом и браком. Чарлс је у недавном интервјуу открио колико је био очаран њом.

Била је 1974. година. Принц Чарлс је имао 26 година и важио је за најпожељнијег нежењу на свету, први наследник британске круне.

Већ заљубљен у Камилу, у то време супругу Ендрјуа Паркер Боулса, избезумљен и под притиском чланова породице да пронађе жену, покушавао је да купи време посвећујући и тело и душу каријери у морнарици. Али, током путовања у Сједињене Државе и боравка у поморској бази у Сан Дијегу, нови поручник фрегате упознао је Барбру Страјсенд. 

Онa је већ била велика звезда. Имала је 32 године и иза себе брак с глумцем Елиотом Гулдом.

 „Када су ми рекли да снима филм у студију браће Ворнер, имао сам среће да посетим студио и упознам је", открио је недавно 72-годишњи Чарлс у интервјуу за енглески радио, признајући да је био фасциниран шармом и изузетним талентом америчке оскаровке. 

Али, према тадашњим трачевима, принц је буквално изгубио главу за њом и позвао Барбру у своју резиденцију Хајгроув. 

Дуго очекивана љубавна прича се није догодила, али између њих двоје се родило велико и блиско пријатељство, толико да су се током година неколико пута срели у Хајгроуву.

Чарлс је позвао Барбру да наступи у Лондону и 1994, на концертy који је организовала његова добротворна организација. Тада се већ био разишао са супругом, принцезом Дајаном.

2019. године, током свог другог концерта у Хајд Парку у Лондону, Барбра Страјсенд је признала да је била врло блиска са принцом: „Да сам добро вукла потезе, сада бих била прва принцеза Јеврејка у историји династије Виндзор!", открила је тад медијима.

Барбра није постала принцеза, али је пронашла свог принца. 1998. се удала други пут, за глумца Џејмса Бролина, који је ипак, сложиће се сви - бољи даса од многих принчева. 

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи