Читај ми!

Како троши Кристијано Роналдо

Трећи, најплаћенији спортиста на свету, Кристијано Роналдо, зна да ужива у животу. Током прошле године како наводи магазин „Форбс“, зарадио је 120 милиона долара, а годину дана пре тога успео је да постане први активни спортиста који је зарадио више од милијарду долара.

Често је у жижи јавности која пише како Кристијано Роналдо ужива у вожњама својом приватном јахтом, у скупим вилама и становима, вози најновије аутомобиле ограничених серија и носи сатове направљене искључиво за њега.

Евидентно је да 36-годишња фудбалска звезда није стидљива што се тиче куповине и показивања свог луксузног и декадентног живота.

Од потрошње 37.000 америчких долара на пиће за само 15 минута, до ношења ручног сата вредног 2,5 милиона долара. 

Роналдо носи сат "Jacob & Co Caviar", опточен са 400 дијаманата, који вреди око 2,5 милиона америчких долара. Поседује и сат марке „Ролекс“, опточен дијамантима, од 18. каратног белог злата, а цена му је 500.000.

За своју вереницу Георгину Родригез, купио је прстен вредан 850.000 америчких долара. 

У гаражи познатог фудбалера налазе се скупоцени супераутомобили, попут „ламбургинија“, „астон мартина“, „бугатија“, „бентлија“... Процена је да вреде више од 22 милиона америчких долара.

Импресиван портфолио имовине 

Роналдо је током каријере купио неколико прелепих домова – укључујући имање од четири милиона америчких долара у Великој Британији, када је играо за „Манчестер Јунајтед“. Поседује и вилу у Шпанији, вредну 6,7 милиона долара, из периода игре у Реал Мадриду.

Тренутни нападач „Јувентуса“ сада живи у Торину у Италији, у луксузној вили са невероватним погледом на град.

Капитен португалске репрезентације познат је по својој извајаној фигури, а недавно је изјавио да не једе ништа осим пилетине, пиринча и броколија, да би остао у форми. 

Такође попије литре воде и избегава газирана пића, а недавно је доспео на насловне стране након пошто је склонио две флашице кока-коле са стола за конференције за штампу "Еуро 2020.", говорећи навијачима да уместо тога пију воду. Тржишна вредност компаније опала је за четири милијарде америчких долара након његове акције против оглашавања.

Луксузни одмори

Ту су и приватни авион и јахта од седам милиона долара за луксузна крстарења, на Француској ривијери, где забаве коштају 221.000 америчких долара недељно.

Приликом посете Лондону 2018. године, потрошио  је 37.000 америчких долара на две боце ретког вина за само 15 минута.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи