Читај ми!

Бритни Спирс пред повлачењем из музичке каријере

Менаџер Бритни Спирс, Лари Рудолф, који јој је водио каријеру још од њеног великог пробоја на сцену деведесетих, дао је отказ и најавио могуће повлачење музичке звезде са сцене.

У писму које је посало старатељима Бритни Спирс, Џејмију Спирсу - оцу певачице, и Џоди Монтгомери, написао је да је Бритни још пре годину и по дана, када су последњи пут комуницирали, желела да прекину сарадњу.

„Постао сам свестан да је Бритни изразила своју намеру да се званично повуче. Као што знате, никада нисам био део старатељства нити потеза које су њени старатељи повлачили и тек недавно сам упознат са новим детаљима. Првобитно сам био ангажован на Бритнин захтев, када је од мене затражено да јој помогнем у вођењу каријере. Као њен менаџер, верујем да је у Бритнином најбољем интересу да одступим из њеног тима јер моје професионалне услуге више нису потребне", написао је Рудолф.

Додао је да је Бритни пожелео „све здравље и срећу овог света".

Његова одлука наставља се на низ актуелности око популарне певачице последњих недеља. Од 2008. године она је под старатељским надзором, који јој је одредио суд и који јој ограничава слободу због проблема са менталним здрављем.

У јуну се Бритни појавила на рочишту и окарактерисала старатељство над њом као насилно.

Потом је судија одбио захтев за одузимање старатељства Џејмију Спирсу.

Ако би се Бритни повукла, то би довело до краја једне од најуспешнијих - и под надзором - поп каријера у историји САД. Шест од њених девет албума нашло се на врху америчке топ листе, а песме попут Baby One More Time, Oops! ... I Did It Again и Toxic, део су дефиниције попа с почетка века, пише Гардијан.

У Великој Британији Бритни Спирс је 23 пута била у првих 10 топ синглова. Њен најновији албум је Glory, издат 2016.  

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи