Читај ми!

„Токио зове“ – најпривлачнија атлетичарка на свету иде на Олимпијске игре

Немачка тркачица Алиса Шмит, по многима најатрактивнија атлетичарка на свету, објавила је да иде на Олимпијске игре у Токију, што је обрадовало њене бројне обожаваоце.

„Токио зове – идем на Олимпијске игре“, написала је на Инстаграму немачка атлетичарка специјализована за трке на 400 метара.

„И даље делује нестварно! Толико сам захвална и истовремено одушевљена што ћу искусити нешто о чему сам сањала од када сам почела да тренирам“, додала је Шмитова.

Двадесетдвогодишња Немица показала је велики потенцијал још док се такмичила у млађим категоријама, али је направила велики пробој у каријери када је због одличних резултата именована почетком године као једна од чланица немачког тима у штафети 4 x 400 метара на дворанском Европском такмичењу у Пољској.

Сада ће имати шансу да освоји и медаљу на Олимпијским играма у Токију које почињу 23. јула. Алиса ће наступити у женској штафети 4 x 400, као и мешаној штафети – дисциплини која ће ове године дебитовати.

Уз професионалне успехе, Немица је стекла и велику популарност на друштвеним мрежама. Многи су је назвали најатрактивнијом атлетичарком на свету, али она инсистира да не обраћа много пажње на такву титулу.

„Не знам зашто сам уопште добила ову титулу. Спорт је увек на првом месту. На друштвеним мрежама имате хиљаде девојака које одлично изгледају, али немају оволико обожавалаца“, каже лепа Немица.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи