Читај ми!

Роналдо један пост на Инстаграму може да наплати 1,6 милиона долара

За Кристијана Роналда неће бити зиме ни када буде окачио копачке о клин. Као један од најпопуларнијих људи на Инстаграму, Португалац за један пост на тој мрежи може да наплати 1,6 милиона долара.

Капитен Португала попео се на листу најутицајнијих људи на Инстаграму, која укључује и бившег рвача и глумца Двејна „Стену“ Џонсона и певачицу Аријану Гранде.

Према проценама, Роналдо може да за један спонзорисани пост наплати више од 1,6 милиона долара, што је дупло више него што прошле године.

Ово је иначе први пут да се фудбалер нашао на врху ове листе, којом годинама доминирају америчке звезде из света ријалити телевизије, филма и музике.

Роналдо је више од 300 милиона пратилаца најпопуларнија особа на Инстаграму, а ако се саберу и друге платформе, попут Фејсбука и Твитера, Португалца прати више од 550 милиона људи.

То му је помогло да ове године са трећег места избије на врх листе и са трона скине Двејна „Стену“ Џонсона, док је на његово прошло место дошла ријалити звезда и власница линије за шминкање Кајли Џенер.

„Због Европског првенства и неких контроверзних маркетиншких потеза његово онлајн присуство је веома порасло. Осим тога, пре само неколико недеља потврдио је статус краља Инстаграма поставши најпраћенија особа на тој платформи“, каже Мајк Бандар, суоснивач HopperHQ.com, који саставља листу најутицајнијих људи на Инстаграму.

У врху листе људи које највише зарађују на Инстаграму су и Ким Кардашијан, Бијонсе, Селена Гомез, Лионел Меси...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи