Читај ми!

Ваки: Срећан сам и захвалан што сам се вакцинисао у Београду

Ђанлука Ваки, светски познати милионер из Италије, примио је данас другу дозу вакцине на Београдском сајму и том приликом захвалио на могућности да у Београду прими вакцину јер се, каже, у Србији осећа као код куће.

Ваки је захвалио на срдачном дочеку и гостопримству. „Много сам срећан и захвалан што смо у Београду примили вакцину. Овде се осећам као код куће још откад сам први пут био и не могу да дочекам да дођем поново да одржим концерт када се пандемија заврши и да уживам у лепоти овог града и гостопримству народа који овде живи", рекао је Ваки. 

На питање новинара зашто су се он и његова изабраница одлучили за Фајзерову вакцину, Ваки каже да верује да су све вакцине безбедне и ефикасне, али да се за Фајзерову одлучио како не би дуго чекао на другу дозу.

„Хтели смо што пре да се вакцинишемо, јер моја мајка, чије је здравље после два рака нарушено, живи са нама. Такође, ћерка нам је скоро имала операцију", објашњава италијански инфлуенсер.

Додаје да им је Београд био први избор за вакцинацију јер у Италији није постојала могућност да се вакцинишу онда када су желели. 

„Београд смо изабрали јер је близу и јер сам знао да ћу се осећати као код куће па нам је то био први избор", поручује Ваки.

Он је апеловао на све да се одазову позиву на имунизацију јер је то једини пут за повратак у нормалан живот.

Заменик градоначелника Горан Весић истакао је значај Вакијеве вакцинације у Београду, јер то представља промоцију главног града који живи од туризма.

„Његова велика популарност је за нас веома добра, јер верујем да ће многи људи, када виде да је он дошао да се вакцинише овде, одлучити да дођу и они. Ми после короне очекујемо већи број туриста него раније јер наш град живи од туризма. Наставићемо на исти начин да позивамо и друге познате личности у наш град", поручио је Весић.

Весић је најавио поновни долазак италијанског милионера у Београд и то ради концерта на Калемегдану, а Ђанлука Ваки је већ је 2018. године у престоници пуштао музику.

„Ми смо се договорили да чим епидемијске мере то буду дозволиле, организујемо већи концерт на коме ће он бити ди-џеј. Концерт ће бити потпуно бесплатан за Београђане, и тим путем желимо да им захвалимо што су најбољи у Србији, што су храбри и што су се вакцинисали па се полако враћамо нормалном животу", закључио је Весић.

Вакијевој ревакцинацији на Сајму, осим Весића, присуствовали су и привредник Андреј Кесић и директор вакциналног пункта Зоран Бекић.    

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи