Читај ми!

Вилијам и Кејт, пригодним породичним видео-снимком, захвалили на честиткама за годишњицу брака

Принц Вилијам и Кејт Мидлтон су прославили десету годишњицу брака, а тим поводом су на друштвеним мрежама објавили неколико фотографија, а потом и видео-снимак целе породице у коме су се захвалили на честиткама.

Видео снимак који су објавили принц Вилијам и Кејт Мидлтон настао је крајем 2020. године у Норфолку где породица поседује кућу. На снимку је приказана петочлана принчевска породица како шета по околини, играју се са децом, клацкају и седе око логорске ватре.

Уз снимак је објављена и захвалност свима који су им честитали годишњицу брака.

„Хвала свима на дивним порукама поводом наше годишњице брака. Веома смо захвални за сву подршку коју смо добили у последњих десет година брака“, стоји у објави на званичним профилима на друштвеним мрежама принца Вилијама и Кејт Мидлтон.

Вилијам је Кејт запросио прстеном који је припадао његовој мајци, принцези Дајани. Пар има троје деце: Џорџа, Шарлоту и Луиа.

Иначе, Кејт се на званичним фотографијама које су објављене на дан јубилеја појавила у једноставној лепршавој хаљини светлоплаве боје коју је већ носила приликом посете Пакистану. Принц Вилијам је обукао плави џемпер и фармерке.

Највећу пажњу радозналаца је привукла огрлица коју је Кејт носила око врата, бренда „Аспреј“, која кошта преко 12.000 долара. Боље обавештени извори знају да Кејт Мидлтон поседује и минђуше са истим мотивом, које коштају 26.000 долара.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи