Читај ми!

Ентони Хопкинс и Салма Хајек плесом прославили освајање Оскара

Славни глумац, Ентони Хопкинс на овогодишњој додели Оскара, добио је награду за најбољу главну мушку улогу у филму „Отац“. Његова колегиница Салма Хајек дошла је у Велс да са њиме прослави ову награду.

Легендарни глумац Ентони Хопкинс прославио је освајање „Оскара", у свом дому у Велсу са својом колегиницом Салмом Хајек.

У симпатичном видеу који је холивудска дива објавила на Инстаграму, сер Ентони Хопкинс игра уз звуке песме Ленарда Коена, Dance Me to the End of Love, а на крају му се придружује Салма и игру завршавају загрљајем.

Не зна се када су се ово двоје славних глумаца спријатељили, али чини се да се већ дуго друже јер је Салма присуствовала и Хопкинсовој церемонији на Холивудској стази славних 2003. године.

Како Хопкинс није могао да присуствује додели награда, глумац Хоакин Финикс, прошлогодишњи добитник Оскара за најбољу мушку улогу коју је остварио у филму Џокер, примио је признање у име свог старијег колеге.

Првог Оскара, глумац је освојио 1992. године за улогу Ханибала Лектора у филму Кад јагањци утихну.  До сада је за ову престижну награду номинован шест пута, четири пута за главне улоге и две споредне. 

Филм Отац је освојио награду и у категорији најбољег адаптираног сценарија, а номинован је и у категоријама за најбољи филм, споредну женску улогу, монтажу и сценографију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи