Свећице, украси и ТВ лица – РТС клуб добија новогодишње рухо

Менаџмент и ТВ лица наше куће засукали су рукаве и дотерали клуб у Светогорској улици који отварамо за посетиоце. У клубу можете да попијете пиће али и да купите неко од РТС-ових музичких издања.

Што више вредних руку у послу, то се посао брже и боље обави. Сви према афинитетима и могућностима.

Они вичнији обављају ситне поправке, сценографи брину о декорацији, а у улози контролора – креативни тим.

„Мало китимо јелку, мало стављамо свећице, тако да ће овај простор синути правим светлом за који дан“, каже Владимир Граић, директор ПГП-РТС-а.

ТВ лица декоришу јелку честиткама са исписаним новогодишњим жељама. Свако из свог ресора.

„Среће и здравља, што више наших спортиста на Олимпијским играма и што бољих резултата и медаља“, пожелео је Рале Симић, спортски новинар.

„Добар ветар у леђа, да нам иде лакше“, кратка је али јасна Биљана Вранеш.

„Ја мислим да у 2020. можемо очекивати још нових бендова и још нове музике“, рекла је Бранка Главоњић, ауторка Бунт рок фестивала.

„Ја сам окитила јелку код куће са ћерком и свако јутро упалим сијалице да то крене већ од раног јутра да сија“, рекла је водитељка Ивона Пантелић.

„Ако бих бирала време у години које највише волим, то је ово празнично, и тако се надам сваке године да ћемо живети као сав нормалан свет“, пожелела је Татјана Петернек Алексић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 16. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи