Војин Ћетковић: Био вам је потребан одмор од мене

Глумац Војин Ћетковић остварио је запажену улогу у РТС-овој серији „Група“, за коју каже да носи посебну поруку. Каријеру на телевизији, Ћетковић је почео такође на РТС-у у серији „Породично благо“. Тренутно сабира утиске са управо завршених снимања три серије и једног филма.

ТВ серија Група шаље посебну поруку гледаоцима, посебно онима који су у улози родитеља, али и младима, односно – деци. 

„Ја сам случајно дошао до податка да је серија Група била најгледанија за гледаоце од 15 до 25, 30 година. Знам и да је серија била најгледанија на свим телевизијама и то ме је врло зачудило. Ја сам очекивао да се ми овде више обратимо родитељима и да ће они више гледати серију али сам наишао на реакцију појединих људи, родитеља, да нису могли да гледају, да им је било јако тешко“, рекао је, гостујући у Београдској хроници, Војин Ћетковић.

Глумац каже да је стекао утисак да је онима који су родитељи, било тешко да гледају како живе деца која су ухваћена у канџе криминала.

„На нама је било да прикажемо и укажемо на проблем. Е сад, ко ће научити тај ће научити, ко неће – неће“, рекао је Ћетковић.

Иначе, Војинова „глумачка прича“ почела је на РТС-у. Доживео је славу са серијом Породично благо. Подсећајући се те серије, у којој је глумио са 27 година, Ћетковић је рекао да га је, после једне сцене са Драганом Николићем, управо Николић питао да ли би тумачио лик Манета у Зони Замфировој.

Међутим, како истиче, уме да му буде тешко када гледа Породично благо, због колега, глумаца којих више нема.

Ћетковић је иначе управо завршио снимање три серије и филма Није лоше бити човек, Душана Ковачевића.

„Нисам једно време радио. Био ми је потребан одмор а и потребан је био и вама одмор од мене“, рекао је Војин нагласивши да глумачки посао уме да буде „стихијски, и да посла или има превише или га нема уопште“.

Када је реч о бирању улога, глумац је истакао да, што је старији, више бира екипу, односно редитеље и глумце, са којима ради.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 16. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи