Принц Филип пребачен у болницу

Принц Филип, муж краљице Елизабете Друге, по савету лекара пребачен је из резиденције у Норфолку у болницу „Краљ Едвард VII“ у Лондону.

У краткој изјави која је медијима послата из Бакингемске палате стоји само да је Војвода од Единбурга јутрос отпутовао из Норфолка у Лондон, у болницу „Краљ Едвард VII“ на посматрање и лечење због хроничних проблема са здрављем.

Одлазак у болницу је мера предострожности, предузета по савету лекара његовог краљевског височанства, каже се у званичном саопштењу.

Очекује се да ће војвода остати у болници неколико дана. Краљица је у петак ујутру из Лондона
отишла у дворац Сандрингем где се чланови краљевске породице традиционално окупљају за Божић.

Каже се да је деведесетосмогодишњи принц Филип ушао у болницу без ичије помоћи. Извори из Палате истичу да је то планиран, а не изненадни пријем, али може се догодити да принц неће моћи да се придружи остатку краљевске породице за Божић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 16. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи