Кеј-поп звезде осуђене за силовања

Јужнокорејски суд осудио је кеј-поп звезде Јунг Јун-јанга и Чои Јонг-хуна на шест и пет година затвора због силовања пијане несвесне жена. Јунг је такође оптужен за снимање напаствовања и дељење снимка.

Осим затворских казни, осуђени ће морати да прођу 80-часовне курсеве против сексуалног насиља и забрањен им је било какав рад са децом.

Овај случај је тек један од неколицине сексуалних скандала који су потресли кеј-поп свет протеклих година.

Судија Канг Сеонг-су рекао је да је Јун (30) силовао жене које су биле пијане и нису могле да пруже отпор, снимао их наге и током секса, а онда и делио видео-материјал на групних четовима.

„Не можемо да замислимо како су се жртве осећале када су касније сазнавале“, истакао је судија.

Јунг је у марту напустио музичку сцену, након што је признао да је тајно снимао жене и делио материјал.

Суд је за Чоија, бившег члана групе „Еф-Ти ајланд“, навео да 30-годишњак није осећао грижу савести након „масовног силовања пијаних жртви“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 17. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи