Преминуо један од најупечатљивијих ликова из филма „Бони и Клајд“

Глумац Мајкл Џеј Полард преминуо је пре три дана у 80. години од последица обољења срца, а од њега се данас опраштају бројне колеге пријатељи и поклоници.

Мајкл Џеј Полард је остао највише упамћен по улози Моса у култном филму Бони и Клајд из 1967. године која му је донела номинацију за Оскара и Златни глобус.

Многи га памте и по улогама у остварењима Изгубљени у свемиру и Звездане стазе, а у својој плодној каријери Полард је играо у више од 70 филмова и на сцени се одржаво пуних 60 година.

Глумом је почео да се бави у Њујорку педесетих година када је на једном курсу глуме упознао Мерлин Монро која је у то време већ била релативно позната. У једној од биографија славне глумице стоји да је тада једино Мајкл Џеј Полард имао храбрости да је замоли да заједно увежбају једну сцену.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 17. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи