Џејми Оливер отвара ресторане на Балију и у Бангкоку

Славни кувар је пре шест месеци у Великој Британији затворио 22 од укупно 25 ресторана. Према писањима страних медија, Џејми ће до краја новембра на Балију и у Бангкоку отворити два нова ресторана под називом „Кухиња Џејмија Оливера“.

Ресторани ће бити отворени у просторима у којима су досада били његови објекти с италијанском кухињом.

Кувар планира да покрене и међународну франшизу и до краја 2020.године отвори још 21 ресторан.

Иначе, Џејми је ресторане у Британији морао да затвори у мају ове године, при чему је хиљаде људи остало без посла, због чега је био очајан.

Упркос томе што су британски ресторани, укључујући и Џејмијев ланац италијанских ресторана, затворени, они ван државе наставили су да функционишу.

Данас овај славни кувар на 27 светских тржишта има 70 ресторана, који функционишу као франшизе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 17. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи