Која из „Дисциплине кичме“ се пробудио из коме

Фронтмен групе „Дисциплина кичме“ Душан Којић Која пробудио се из коме, након што је пре неколико дана примљен је у болницу због можданог удара.

Вест је на Твитеру потврдио новинар Галеб Никачевић: „Пробудио се Која из коме пре неколико дана и полако се опоравља“.

Гитариста, певач, композитор и вођа рок бенда „Дисциплина кичме“ 58-годишњи Душан Којић Која доживео је мождани удар у Великој Британији и хитно је у једну тамошњу болницу, а лекари су га увели у индуковану кому, како би мозгу дали довољно времена за опоравак.

Којић је присутан на музичкој сцени четири деценије, најпре са групом „Шарло акробата“, а затим у групи „Дисциплина кичме“ коју је основао 1981. године.

Познат је као аутор хитова Тата и мама, Ја имам шарене очи, Немој да бацаш бетонске табле са врха своје зграде, Да ли ти знаш за неки други ритам, Бука у моди, а компоновао је музику за филм Како је пропао рокенрол.

Последњи студијски албум, Опет, Којина „Дисциплина кичме“ објавила је 2016. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 18. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи