Принцеза Хаја и шеик Мухамед ел Мактум, битка за старатељство

Први пут после бега из Дубаија, у јавности се појавила принцеза Хаја, бивша супруга шеика Мухамеда ал Мактума. У Лондону је започета тешка судска битка за старатељство над двоје деце.

Принцеза Хаја Бинт ел Хусеин снимљена је први пут откако је у највећој тајности са сином и ћерком побегла из Дубаија. Прво је потражила азил у Немачкој, да би потом стигла у Велику Британију.

Принцеза је побегла од 70-годишњег супруга, још у јуну, када се открило да се крије у Лондону и страхује за живот, а према писањима медија, тренутно живи у западном делу Лондона, у вили вредној 85 милиона фунти.

На суд је, у белој хаљини и беж ципелама и торбицом, стигла у пратњи своје адвокатице Фионе Шеклтон, специјализоване за разводе богатих и славних, а која је заступала и принца Чарлса у бракоразводној парници с принцезом Дајаном.

Нагађа се да, у сваком случају, следи једна од најскупљих, а верватно и најтежих судских битки у којој ће и отац и мајка искористити све могуће правне зачкољице за добијање старатељства над децом.

Ако којим случајем старатељство добије шеик, велике су шансе да принцеза Хаја више никад не види своју децу.

Управо због тога на суду би могли испливати досад непознати детаљи о шеиковом односу са децом, посебно ћеркама из других бракова, које су након покушаја бега биле затворене и о чијим се судбинама зна мало или нимало.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 18. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи