„Марина јесте строга, али са нама ни не може другачије“, кажу за РТС бронзане кошаркашице

Најпопуларније личности Србије ових дана су кошаркашице, освајачице бронзане медаље на Европском првенству. Ексклузивно, погледајте како изгледа сусрет наших спортских хероина и Раде Ђурић.

Кошаркашице Соња Петровић и Саша Чађо и селекторка женске кошаркашке репрезентације Марина Маљковић откриле су Ради Ђурић како је било борити се за медаљу на овогодишњем Европском првенству.  

 

 „Утакмица са Шпанијом је за нас била финале пре финала, али када је одиграно финале, ми смо тада рекле себи боже ми смо са таквом игром изгубили од те Шпаније са пет разлике. Али, ипак, схватимо да смо можда мало претерано сурове према себи и имамо превелика очекивања, но мислим да немамо за чиме да жалимо, искрена је Соња Петровић, која се удаје 12. јула и због које ће колегинице из репрезентације и даље остати на окупу.

Соња и Саша, у разговору са Радом Ђурић, истичу да им је ове године успело да једна у другој пробуде и подстакну оно најбоље.

„Најважније су оне и како оне проводе те припреме заједно, јер то није мало времена. То није десет дана, то су пуна два месеца једног посебног режима живота. Још са свим тим стварима које смо прошли, и трудноћама и медицинским стањем већине играчица. Увек је тешко, али сада је било много, много теже. Зато нам и ова медаља више значи“, истиче селекторка, Марина Маљковић.

Пошто је промењен систем такмичења у женској кошарци, много чешће ћемо виђати наше кошаркашице. Већ у новембру крећу квалификације за европско првенство, а у фебруару је квалификациони турнир за Олимпијске игре. Девојке се надају да ће наставити са успесима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи