Тарантино напушта Холивуд

Чувени режисер, Квентин Тарантино, најавио је да се повлачи из филмске индустрије, рекавши да је „дошао до краја пута“, али да ће наставити да се бави креативним радом.

Тарантино је недавно завршио снимање филма Било једном у Холивуду у којем главне улоге играју велике звезде Бред Пит и Леонардо Дикаприо, а који је премијерно приказан на Филмском фестивалу у Кану.

У интервјуу за магазин Џи-Кју Аустралија, Тарантино је објаснио да је „дошао до каја пута“ што се тиче његовог рада иза камере. Редитељ култних филмова, попут, Петпарачких прича, Кил Бил и Улични пси, себе у будућности види како пише књиге и режира позоришне представе.

„Једноставно мислим да сам филму дао све што сам имао“, каже Тарантино, како преноси портал Метро.

Повући ће се чак и ако филм Било једном у Холивуду доживи велики успех, што ће се вероватно и догодити, имајући у виду сјајне глумце и епски заплет.

Бред Пит, који је и сам изјављивао да је сувише стар за глуму, верује да је Тарантино „мртав озбиљан“ у намери да напусти Холивуд.

„Отворено жалим због његове одлуке, али редитељи знају када почну да се осећају као да су ван игре. Он има друге планове, тако да се не опраштамо задуго“, навео је познати глумац.

Тарантинов девети филм Било једном у Холивуду добио је сјајне критике на Канском фестивалу и доживео седмоминутне стојеће овације после приказивања.

Режисер ће можда ипак режирати и десети филм пошто је планирано да уради нови филм из серијала Звездане стазе. То је недавно и потврдио наводећи да, „уколико постоји сценарио, има још доста тога да се уради“.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи