Да ли је Трамп флертовао са првом дамом Аргентине на самиту Г20

Док су светски лидери на самиту Г20 позирали за заједничку фотографију испред дворца у Осаки, амерички председник Доналд Трамп је успео да узбурка јавност необичним гестом упућеним првој дами Аргентине.

Стојећи поред јапанског премијера Шинзо Абеа у првом реду, добро расположени Трамп се најпре срдачно изљубио са првом дамом Аргентине, Џулијом Авадом, док је њен супруг, Маурицио Макри разговарао са аустралијским премијером.

Трамп је затим нешто весело дошапнуо аргентинском брачном пару, који је стајао одмах иза њега, на шта су се сви гласно насмејали.

Ова непротоколарна и необична Трампова реакција одмах је изазвала пажњу на друштвеноим мрежама. На Твитеру је убрзо кренуло надметање у погађању шта ли је то амерички председник тако занимљиво рекао.

Прва дама Америке, Меланија Трамп није присуствовала овом самиту, што је још више надахнуло коментаторе.

Прва дама Аргентине, Џулијана Авада, због своје упечатљиве појаве, али о одличног модног стила, привлачи пажњу где год да се појави. Често се чују коментари да је најлепша прва дама на свету и „савремена Џеки Кенеди".

Пре брака са Маурициом Маркијем и његовог политичког успеха, Џулијана је била остварена пословна жена потекла из породице која има текстилну империју.

У Аргентини је позната по отвореном размењивању нежности са супругом, али и врло слободним изјавама о сексуалном животу.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи