Мадона заратила са „Њујорк тајмсом“: Због вашег чланка осећам се силовано

Америчка певачица Мадона рекла је да се осећа као да је силована због чланка који је „Њујорк тајмс“ објавио о њој, наводећи да се новинарка угледног листа фокусирала на „тривијалне и површне ствари“, као што су њене године.

Краљица попа на свом налогу на Инстаграму оценила да је то још један доказ да је угледни лист „један од оснивача патријархата“.

„И ја кажем – Смрт патријархату дубоко утканом у друштвено ткиво“, поручила је Мадона, додајући да никад неће престати да се бори за то да се патријархат искорени из друштва.

Краљица попа навела је да би био еуфемизам ако би рекла да је разочарана у чланак.

„Не можете поправити друштво и његову бескрајну потребу да умањује, омаловажава или деградира оно што зна да је добро. Посебно снажне и независне жене“, написала је певачица.

Мадона је додала да је новинарка, која је написала чланак, провела „сате, дане и месеце“ с њом и да је била позвана у свет који мало људи има прилике да види.

Али, сматра Мадона, „новинарка је изабрала да се усредсреди на тривијалне и површне ствари као што је етничко порекло моје двојнице, материјал од којег су моје завесе и на бескрајне коментаре о мојим годинама, које никад не би биле поменуте да сам мушко“.

„Женама је заиста тешко да представљају шампионе за друге жене, чак и ако се представљају као интелектуалне феминисткиње. Жао ми је што сам провела пет минута са њом. То ме чини да се осећам као да сам силована“, навела је Мадона, истичући да јој је дозвољено да користи ту аналогију јер је слилована са 19 година.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи