Ништа није оставио партнеру

Прошло је две године како је познати певач Џорџ Мајкл преминуо на Божић, а британски медији су објавили да је откривен тестамент са садржајем његовог наследства.

Певач је из свог наследства изоставио партнера Кенија Госа са којим је живео 15 година, а имовину вредну око 100 милиона фунти оставио је својој породици.

Џорџ Мајкл био је један од најпознатијих певача, и бивши члан групе "Wham!" идол жена и мушкараца, борац за ЛГБТ права, умро је у свом дому, а пронашао га је његов тадашњи партнер Фади Фаваз.

Као узроци смрти наводе се миокардитис и масна јетра, што су бројни медији повезали са певачевом склоношћу ка алкохолу. 

Како пише Сан у расподели имовине која је вредна око 100 милиона фунти, наследници су чланови Мајклове породице.

Своје имање и новац певач је оставио породици, двема сестрама, Мелани и Јиоди, а свака је постала и власница једног од два певачева стана у Лондону.

Свом оцу Кyриакосу оставио је шталу с коњима за трке,  а хуманитарни фонд "The Mill" добио је његове уметничке предмете и антиквитете, укључујући и клавир који је претходно припадао Џону Ленону.

Остатак имовине оставио је својим блиским пријатељима - бившој пратећој певачици групе "Wham", Ширли Кемп, продуценту Дејвиду Остину, породичној пријатељици Соњи Брд, публицисткињи Кони Филипело, рођаку Алексу Џорџу...

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи