Николас Кејџ жели да се разведе после четири дана брака

Оскаровац Николас Кејџ поднео је захтев за поништавање брака само четири дана након што је рекао (не тако) судбоносно „да“ са својом девојком Ериком Којке.

Према списима суда у округу Кларк у Невади, Кејџ се 23. марта венчао у казину „Белађио" у Лас Вегасу, а 27. марта је поднео захтев за поништавање. Уколико суд одбије његов захтев, глумац жели развод.

Кејџ (55) и Којке (35) су заједно већ годину дана.

Глумцу је ово четврти брак. Шест година је био ожењен колегиницом Патришом Аркет, док је са певачицом Лисом Мари Присли био у браку три месеца током 2002. године.

Две године касније оженио се својом трећом супругом Алисом Ким и са њом остао у браку 12 година и добио сина Кал Ела 2005. године.

Кејџ има још једног сина, 28-годишњег Вестона Кополу Кејџа, ког је добио са бившом девојком Кристином Фултон.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи