Тања Бошковић и мимозе у Херцег Новом

Глумица Тања Бошковић отворила је Педесети празник мимозе у Херцег Новом, који је назвала градом цвећа и загрљаја. Тања је и почасна грађанка тог приморског града.

Не постоји ништа лепше него када је цвет симбол града. „Дивно је што грађани Херцег Новог, па и ја, негујемо цвеће, што дочекујемо с љубављу наше госте, кад год дошли добро сте дошли, ви који негујете цвеће, који волите цвеће и који овај град чините градом цвећа“, рекла је глумица Тања Бошковић.

Почасна грађанка Херцег Новог напоменула је да град процвета док су планине још под снегом и захвалила свим капетанима који су доносили божанствено цвеће својим супругама, које су то цвеће неговале.

На изложби је велики број различитих врста цвећа, украсног биља, садница јужног воћа, као и биљка месождерка, минијатурне цветне бресквице, нове врсте орхидеја, истакла је организаторка Јованка Матковић.

Поред цвећара, на изложби су представљени и учесници недавног Сајма сувенира и еко-хране. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи