Вучић на филмском сету са Џонијем Депом

Амерички глумац Џони Деп снима у Београду филм „Минимата“, а на сету је током снимања филмску екипу посетио председник Србије Александар Вучић.

Вучић се захвалио Џонију Депу што је веровао у Србију и дошао да снима филм у нашој земљи.

„Србија је постала балкански Холивуд, захваљујући Уредби о подстицајима за стране филмске продуценте, која се примењује већ четири године. Бројне филмске екипе долазе у нашу земљу, задовољне условима, нивоом професионализма филмских радника и подршком државе“, навео је Вучић на Инстаграму.

Деп у остварењу Минимата глуми Јуџина Смита, легендарног америчког фотографа, који је разоткрио тровање живом становника јапанског града Минамата проузроковано испуштањем тешких метала из хемијске фабрике компаније „Чисо“.

Јуџин Смит један је од најзначајнијих фотографа у историји, познат по изузетним фото-есејима, који су обухватали бројне теме, од Другог светског рата, изванредним напорима клинике доктора Швајцера у Габону, преко серијала фотографија о Питсбургу до разоткривања трагедије која је задесила јапански град Минамату.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи