Преминуо Марк Холис, певач бенда „Ток ток“

Фронтмен енглеске рок групе „Ток ток“, Марк Холис, преминуо је у 65. години.

„Нажалост, истина је. Марк је преминуо после кратке болести од које се није опоравио“, рекао је Кит Аспден, његов бивши менаџер.

„Ток ток“ је први комерцијални успех постигао почетком 80-их година хитовима Talk Talk, It's My Life и Such a Shame, али су после тога почели да експериментишу, постајући пионири пост-рока.

У другој половини 80-их уследили су хит синглови Life's What You Make It, Living in Another World, а 1988. године издали су четврти студијски албум Spirit of Eden, који је добио изузетно добре критике, али је доживео комерцијални неуспех.

Три године касније, бенд је издао последњи албум Laughing Stock, да би се убрзо распао.

Холис је наставио соло каријеру, али се 1998. године повукао.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи