Филмски и музички фестивал у Студенстком граду - улаз је бесплатан

У Дому културе Студентски град одржава се пети фестивал музичког документарног филма. У такмичарском делу биће приказано 15 филмова. У среду, 23. септембра на програму фестивала је светска премијера филма о југословенској групи "Индекси" и то на дан рођења Даворина Поповића.

На овом фестивалу публика ће моћи да погледа филмове чија је тема музика, а поред такмичарског ту је и ревијални део где ће посетиоци моћи да погледају филмове са сличном тематиком из светске продукције.

Организоване су трибине, промоције музичких књига и концерт.

„ У Дому културе Студентски град,  22. септембра почиње пети по реду 'Док ен ритам' фестивал. Први филм ће бити из домаће продукције где група Репетитор наступа у ЦЗ -у, а после отварања је ревијални филм о Џиму Маршалу, фоторепортеру који је сликао 'Стонсe' и Дејвида Боувија. Фестивал траје до 25. септембра", истакла је Сандра Ранчић, оснивач и уметичка директорка фестивала.

Такође истиче да ће бити приказано 15 такмичарских филмова, од тога 13 премијерно у Србији, а 23. септембра биће премијерно приказан филм о групи Индекси, на дан рођендан Даворина Поповића.

Улаз је бесплатан, а испуњени су сви услови епидемиолошке заштите.

„Дом културе Студентски град има срећу да има неколико отворених сцена, а за овај фестивал отворићемо и нову сцену која се налази у нашем парку. Свим нашим посетиоцима се мери температура, безбедна је удаљеност и уколико буде гужве мораћемо да носимо маске", истакао је директор Дома културе Студентски град Борис Постовник.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 11. септембар 2024.
22° C

Коментари

Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Nije realno
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи