Манифестација „Дани Дарка Рундека“ од 1. до 7. марта у Дому омладине

Истакнути музичар Дарко Рундек одржаће пет концерата пред београдском публиком, а сваки ће бити различит по репертоару, поставама музичара, сценографији и простору, чиме ће уметник представити своје разнолико и богато стваралаштво, као и актуелне пројекте.

Манифестација почиње 1. марта наступом у дворани „Американа“ Дома омладине, где ће Рундек, уз помоћ великог пратећег бенда „Екипа“, извести избор песама које су обележиле његову каријеру, од времена новоталасног „Хаустора“ до данас.

Потом ће 2. марта у истој дворани одржати концерт на којем ће, осим ређе извођених композиција, нагласак бити на новим материјалима које тренутно ствара са „Екипом“.

„Дани Дарка Рундека“ биће настављени 4. марта у „Клубу“ Дома омладине Београд, концертом експерименталног бенда "Cool de Sac" у којем Рундек још од краја осамдесетих свира бас.

У великој дворани Дома омладине, 5. марта, певачица Андреја Курелец Кошавић, Рундек и „Екипа“ промовисаће нови албум Мура Мура.

„Дани Дарка Рундека“ завршавају се 7. марта концертом „Рундек карго трија“ у Великој дворани, где ће Дарко заједно са виолинисткињом Изабел и мултиинструменталистом Душаном Дуцом Вранићем изводити песме са албума Плави авион и Мостови.

Улазнице ће у претпродаји до 15. јануара коштати од 800 до 1.500 динара, у зависности од концерта, а потом ће бити скупље.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи