„Артан Лили“ у Југословенској кинотеци „На мишиће“

Београдски састав „Артан Лили“ објавили су „На мишиће“, последњи сингл-спот са другог албума „New deal“.

Спот је режирао Владимир Миловановић, а снимљен је у згради Југословенске кинотеке. Главну улогу у споту је маестрално изнео Дејан Коларов, чувени солиста балета Народног позоришта.

„Било нам је велико задовољство сарађивати са Дејаном и Владом, у предивном простору какав је Југословенска кинотека. Мислимо да су коцкице пале на праву страну и да смо направили веома битан спот који се бави проблематиком креативног процеса. То је и својеврсни омаж Југословенској кинотеци која у 2019. обележава 70 година постојања“, истакли су из београдске групе.

„Артан Лили“ постоји од 2013. године. Групу чине Бојан Слачала, Романа Слачала, Марко Ајковић и Иван Скопулович. Постали су познати по сукцесивном издаваштву својих сингл-спотова.

Њихови синглови од тада до данас освајају прва места свих релевантних топ-листа у земљи и региону. До сада су издали два албума Artan Lili и New deal.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи