„И-плеј“ слави јубилеј са „Хиљаду људи“

Алтернативни бенд „И-плеј“ концертом у дворани „Американа“ Дома омладине Београда слави 20 година рада и представља албум „Слобода“. Поводом слављеничког концерта, бенд је извео неколико песама у „Студију 6“ за потребе Радио Београда 202, од којих је „Хиљаду људи“ управо објављена на „Јутјубу“.

„Даћемо све од себе да пренесемо уживо оно што смо радили свих ових 20 година. Волели бисмо да памтимо дуго овај концерт, јер представља круну наше досадашње каријере. Видимо се!“, каже басисткиња и певачица „И-плеја“ Маја Цветковић.

Београдски бенд, основан 1998. године, веома брзо је заузео значајно место на српској рок сцени јединственим звуком који карактеришу дисторзирани бас, драм енд бес ритмови и нежне-атмосферичне гитаре.

Током 20 година постојања бенд никада није трчао за наметнутим укусима масе, што се може чути на албумима E-Play ‎(2000), Crime ‎(2005), Драго ми је да смо се упознали (2009), Обични људи (2013) и коначно Слобода (2018, издавач "Long Play"). 

Видео-позиве на концерт „И-плеја“ до сада су већ упутиле познате личности као што су Игор Милановић, Тамара Алексић, Бранко Веселиновић, Никола Чутурило, Влада Јанковић Џет, а њима су се сада придружили и музичари Жика Јелић, Мирослав Цветковић, Владан Рајовић и Аца Селтик, редитељ Милорад Милинковић-Дебели, као и телевизијске водитељке Ивон Јафали и Ивана Миленковић.

Улазница за београдски концерт „И-плеја“ кошта 1.000 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи