Талентована Рика стиже са новим синглом

Након освајања британских топ-листа синглом "No Need", талентована Рика представља "On My Way".

Упркос томе што има само осамнаест година, Чандрика Дарбари, познатија као Рика, већ је успела да пронађе своје место на музичком небу и постане тинејџ звезда у Лондону. Након представљања сингла No Need, као и песме – подршке за људе угрожене ратом у Сирији For Peace In Syria, млада Британка је спремна да поново освоји листе нумером On My Way.

Уметница индијског и српског порекла, како је и сама изјавила, инспирацију црпи „из мултикултуролошког васпитања, као и стварима којима је била изложена током одрастања“.

Млада Рика је започела своју пут ка врху синглом No Need, који је освојио бројне топ-листе у Великој Британији. Песму је посветила свим вршњацима који су у свом окружењу директно изложени малтретирању или дискриминацији по било којој основи.

Како је и сама на својој кожи осетила расизам и увредљиве коментаре, Рика пише текстове са којима млади могу да се поистовете и повежу, док у исто време шаље поруке љубави и толеранције.

Прилику да се представи српској публици имала је 2017. године, у финалу такмичења „Мис Србија“.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
7° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи