„Ноувер“ публику баца на колена

Jедан од тренутно најатрактивнијих бендова из Лос Анђелеса, „Ноувер“ у Београд и Србију стижe 4. новембра први пут, да би наступио у склопу концертног серијала „Мјузиколоџи Баркафе сешнс“.

„Ноувер“ публику баца на колена „Ноувер“ публику баца на колена

Дуо из Лос Анђелеса чине један од најбољих бубњара-продуцената, Луис Коул и певачица Женевив Артади. Тренутно су на турнеји на којој представљају свој четврти албум Life, док су 2017. године наступали као предгрупа на турнеји „Ред хот чили пеперса“.

„Ноувер“ (Knower) не престаје да осваја свет својим грув фанком, кул акордима, и фанки вокалима у невероватно маштовитом ванземаљском споју.

У Београду ће наступити у пуном саставу - Питер Олофсон (бас), Ник Семранд (клавијатура), Џејкоб Ман (клавијатура), Сем Гендел (саксофон) и Том Гил (гитара). Уз Луиса Коула (бубањ и вокал) и жанровски стил Женвив Артади публика ће уживати у дубоким мелодијама бенда који не зна за задршку и не прихвата компромисе.

Састав који се потпуно придржава принципа „уради сам“, својим на интернету изузетно популарним видео-снимцима, дискографијом и визуелним искуством, постао је интернационални феномен од оснивања 2010. године.

Њихов „кућни сешн уживо“ остварио је више од три и по милиона прегледа у првој недељи. Познат по својим наступима уживо, овај бенд своју заразну енергију подиже на нови ниво.

Квинси Џоунс је најбоље сумирао зашто не смете да пропустите овај концерт: „‘Ноувер‘ ће вас бацити на колена и учинити да молите за још!“.

Карте за наступ у Београду су у продаји.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи