Вече групе „Квин“ у Комбанк дворани 3. новембра

Специјално „Квин вече“ посвећено чувеној групи „Квин“ и њеном фронтмену Фредију Меркјурију биће одржано 3. новембра у Комбанк дворани с почетком у 20 часова.

Обожаваоци овог светски прослављеног бенда моћи ће на великој сцени Комбанк дворане најпре да чују мини-концерт „Квин реал трибјут бенда“, једног од  најбољих светских састава који свирају музику групе „Квин“, иза којег је богата међународна каријера која траје већ 12 година.

Састав наступа на оригиналној „Квин“ опреми и у аутентичним костимима, а београдска публика их јако добро познаје по пројекту „Квин симфони“ са симфонијским оркестром и хором.

Концерт ће бити увертира у пројекцију филма Боемска рапсодија који слави групу „Квин“ и њеног изванредног фронтмена Фредија Меркјурија.

Овај биографски филм прати животну причу и музичку каријеру Меркјурија који је пркошењем и разбијањем стереотипа постао један од најобожаванијих забављача на планети.

Кроз пресек култних песама и револуционарног звука, филм такође прати и метеорски брз развој и успон бенда, укључујући и експлозију тог истог метеора у време када се Фредијев животни стил отео контроли, али и тријумфални повратак концертом на „Лајв ејду“.

Тада је Меркјури, гледајући у очи своју смртну болест, повео бенд у један од најзначајнијих и најфасцинантнијих наступа у историји рок музике.

Уз стално јачање наслеђа бенда, који је увек био више као породица, група „Квин“ у сваком тренутку, па и данас неисцрпно надахњује бројне сањаре, аутсајдере и љубитеље музике

Карте су у продаји на благајни Комбанк дворане и свим продајним местима „Евентима“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи