Васил Хаџиманов гост на концерту кубанског састава „Екос компани“

Кубански фламенко састав „Екос компани“ наступиће као други извођач серијала „Мјузиколоџи Баркафе сешнс“, 17. и 18. октобра у београдском клубу „Битеф арт кафе“, а као специјални гост на концерту наступиће Васил Хажиманов, један од најзнајчајнијих џез пијаниста у Европи.

Овај музичко-плесни спектакл изводи чак седам музичара и пет плесачица, а шоу оваквог капацитета ће по први пут у Београду бити изведен у једном клубу.

„Екос“ је један од најцењенијих фламенко састава који својим радом, на креативан начин, истражује интеграцију кубанских и хиспано плесних елемената, откривајући нови уметнички израз и нова пространства.

Мешајући елементе фламенка, сона, болера и румбе, „Екос“ својом музиком и наступом управо осликава мешовито становништво Кубе.

Састав је основан 1999. године, од стране искусних кубанских музичара и плесача и важи за реномиран састав академских уметника на Куби.

Овај пројекат је подржала „Макуба“, Удружење пријатељства између народа Македоније и Кубе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи