Марио Бјонди отворио „Мјузиколоџи Баркафе сешнс“

Италијански принц соул музике Марио Бјонди, одржао је у први од три предвиђена концерта у клубу „Битеф арт кафе“. Овим наступом, отворена је нова сезона концертног серијала „Мјузиколоџи Баркафе сешнс“, која ће трајати до јуна 2019. године.

Марио Бјонди отворио „Мјузиколоџи Баркафе сешнс“ Марио Бјонди отворио „Мјузиколоџи Баркафе сешнс“

Марио је наступ започео обрадом песме Nightshift, групе „Комодорс“, а након тога је ређао хитове попут This Is What You Are и What Have You Done to Me, а потом и отпевао неколико песама са новог албума Brasil, које су нас пренеле у неке топлије крајеве.

Публика је у заносу уживала у сваком тону Мариовог вокала и његовог невероватно увежбаног бенда и за задовољством одговарала на сваки позив на интеракцију. Тако су заједничким снагама публика и Марио Бjонди створили ноћ за памћење, пуну добре музике.

Марио ће одржати још два концерта у Београду, 3. и 5. октобра, који су готово распродати.

Само две недеље након Мариових наступа, на „Мјузиколоџи Баркафе сешнс“ стиже музичко-плесни фламенко спектакл са Кубе, "Ecos Company", који ће у „Битеф арт кафеу“ наступити 17. и 18. октобра.

Као специјални гост, на оба концерта ће наступити и наш прослављени џез пијаниста Васил Хаџиманов.

Најављени су још и концерти бенда "Knower" из Лос Анђелеса, 4. новембра, и миљеника српске публике, Кезије Џоунса, 28. новембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи